Eloskodok

3 ok, amiért nagy dolog az Élősködők Oscar-díja

eloskodok

Bong Dzsun Ho filmje alig tíz napja nyerte el az Oscar-díj 92 éves történetében először dél-koreai alkotásként a legjobb eloskodok és a legjobb nemzetközi film díját is, ráadásul a rendező eloskodok megkapta az amerikai filmakadémia Oscar-szobrát. A családi szatíra két család, egy szegény és egy gazdag família életén keresztül mutatja be a társadalmi eloskodok okozta problémákat.

Eloskodok film egyedi humorú, feszült történetének Oscar-díjas forgatókönyvét szintén Bong jegyezte.

eloskodok

Fotó: AFP A hollywoodi ceremónián aratott diadal után az Élősködőket a hétvégén már kétezer észak-amerikai moziban vetítették, és bár ez volt a film Bár az angol felirattal ellátott koreai nyelvű alkotás már digitális platformokon is megtekinthető, mégis 5,5 millió dolláros 1,7 milliárd forintos jegybevételt ért el a filmszínházakban péntektől vasárnapig. A díjátadót eloskodok ilyen mértékű ugrás a mozi bevételekben utoljára ben fordult elő, amikor a Gladiátor megkapta a legjobb film Oscarját.

Fotó: AFP A globális bevételeket követő Box Office Mojo szerint az Élősködők eddig az észak-amerikai mozikban 45 millió dollárt 14 milliárd forintot eloskodok, globális bevétele pedig közelít a eloskodok dollárhoz 63 milliárd forinthoz.

dubszekhaz.hu EMBEREK TESTÉBEN ÉLTEK 😨 [ TOP 5 ] MAGYAR

A film sikerét Dél-Koreában is ünneplés fogadta. A dél-koreai elnök Eloskodok Dzse In dél-koreai elnök az Oscar-gála után Eloskodok gratulált eloskodok rendezőnek és stábjának.

Készleten Magazin A bőrön megjelenő élősködők közül a fejtetű, eloskodok kullancs és a rühatka fordul elő nagyobb gyakorisággal. Gyermekközösségekben sokszor találkozhatunk a fejtetvességgel. Közvetlen érintkezéssel, vagy játékok, közös fésűk, törölközők használatával terjed.

Csütörtökön pedig személyesen is találkozott eloskodok Hollywoodból hazaérkezett Bong Dzsun Hóval és stábjával. Az államfő bejelentette, hogy mindent elkövet a eloskodok filmgyártás támogatásáért.

átmeneti parazita tabletták férgek és élősködők számára

Ennek keretében egy olyan törvényt készülnek elfogadni, amely megszüntetné a vetítési eloskodok a dél-koreai mozikban, meggátolná, hogy bizonyos filmek szinte teljesen elfoglalják a helyi mozik vetítővásznait, kiszorítva a többi produkciót. Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

rotifera kerekesfereg belféreg mitol lehet

Lásd még