Metrokoll

metrokoll dub székház

Mindig is érdekeltek a kulisszatitkok. Nagy örömömet lelem a kísérletezésben és a szórakoztatásban is. Úgy hat éve kezdtem közelebbről megismerkedni a keveréssel. Kontrollert használtam és lassan, a többnyire zsáner-független zenei hozzáállásom is egyre inkább körvonalazódott. Élvezetes kihívást leltem a minél különbözőbb műfajú zenék stílusos összemixelésében. A digitális platform kellőképp támogatott a kreatív megoldásokban, így el is mélyültem benne. Nagy filmkedvelőként később annak is szükségét éreztem, hogy valamilyen módon történeti keretet adhassak szettjeimnek, így elkezdtem live-act elemeket becsempészni, pl. filmekből kivágott dialógusokat, híres hangmintákat, vagy épp rendes filmzenéket is játszani.

A Dub Székházban jól érzem magam, mert itt minden a változatosságról szól; ám az eklektikus felhozatalunkon belül is könnyű különbséget tenni a tagok között, mert mindenkinél annyira egyedi stílus alakult ki. Furcsamód, mégis ez a fajta muzikális másság az, amiből kiváló kohézió fakad. De a székházon kívül is van élet: a sub.hu és a KEXX partikon is szoktam zordabb, mély és kemény elektronikus zenéket játszani, melyek hangzásvilágát nálam erőteljesen befolyásolják a videójátékok világában egykoron tündöklő, mára már legendás FPS-ek szónikus hozadéka is.

DJ szetteken kívül saját, filmes-fókuszú zenéim és kvázi ad-hoc rádióműsorom mellett, leginkább a filmkészítés, a média és a modern technológiák érdekelnek.

Blog: www.kvazimozi.hu

Zenék: https://soundcloud.com/metrokoll https://www.mixcloud.com/metrokoll/