Fűszer-Csemege: Farbwechsel Label Night

A Fűszer-Csemege idei első alkalma egy hihetetlenül izgalmas kiadó debreceni megmutatkozásának első alkalma is egyben. A Farbwechsel kiadó Budapesten tevékenykedik és szokatlan formában többnyire szalagon és lemezen adja közre kiadványait, mely formátumok mindemellett érzékeny esztétikával terheltek – ígérve ezzel különleges zenei élményt (Eril Fjord kazijuk is van, aki játszott már a Dub Székház sátorban korábban :)).

Az úgynevezett Farbwechsel starter packot tekinthetjük meg január 22-én, amikor is a Nagyerdei Víztorony galériájába érkezik a Silf kamionon és Galactic Jackson csészealjon egyenesen a párhuzamos univerzumokon keresztül.

SILF (Synth I’d Like to F*ck) (live act)

farbwechsel01

Alpár és Stephan Olbricht párosának és gépeinek gyűjtőneve. Zenéjük frankón működik házban, diszkóban, chicago-ban és miamiban egyaránt. Ahogyan a múltnak és jövőnek egy időben is zenéje úgy tehát a jelenünk meghatározó eleme is. Élményszerű és könnyen regisztrálható techno és house formavilága autentikus szintetizátor futamokkal karöltve. A további elemzések és tényfeltáró-leíró szövegeket csupán azért mellőzzük innentől, mert már így is túljellemeztük a Silf-et. Nincs más hátra, mint eljönni és meghallgatni Alpárt és Stefánt!

https://www.facebook.com/silfsilf/
https://soundcloud.com/s-i-l-f

GALACTIC JACKSON (dj szett)

balla

Balla Zoltánt négy dolog jellemzi. Van rengeteg lemeze, rengeteg hangszere, tud lélegezni az űrben és bajussza van.

Az este folyamán Dub Székház Dj-k mutatnak be zenei áldozatokat miközben vizuálisan megemlékezünk Luyoról, a VHS kazettáról, a fehérzajról és ünnepeljük a low-fidelity gomolygó füstfelhőjét, tehát egyfajta félinteraktív leíró vizuál setup is társul a meglévő ingerek mellé.

SILF + GALACTIC JACKSON + Kisszántó + Dr. Juzztice
Mikulán

+ + +
Jegyár: 1000 forint, online elővételben 700 forint (január 4-től)

Bandcamp: https://farbwechsel.bandcamp.com/
Farb: https://www.facebook.com/farbwechselrecords

Esemény: https://www.facebook.com/events/1646177622316950/#

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.