Analogue Zone Booth @ Budapest Music Expo 2015 Hall "A" booth A7

Banyek barátunk szavait tolmácsoljuk a következőkben:

“Ahogy minden évben, október első hétvégéjén mindannyian részt veszünk a Budapest Music Expon. Az idei év eseménye különleges alkalom lesz, hiszen ezúttal a moduláris 12004729_680333432102818_1667687860584995897_nszintetizátorok rajongóinak kedveskedünk.

Mi, az Analogue Zone Modular Store – akik az európai moduláris szintetizátorközösségben egyre nagyobb ismertségnek örvendünk – valami teljesen egyedire készülünk, ami korábban még nem valósult meg soha a régióban: idén a moduláris szintetizátorgyártók körében különösen nagyrabecsült személyiségek látogatnak el hozzánk, hogy közösen részt vegyenek velünk a Budapest Music Expon! Standunknál a szintik rajongói végre találkozhatnak kedvenc gyártóikkal, akik a legújabb trendeket diktálják a moduláris szintetizátorok világában, kreatív módon hasznosítva az újkeletű technológiákat. A kiállítás során a látogatók első kézből kaphatnak információt a legújabb fejlesztésekről. Nem beszélve arról, hogy olyan ritka szintetizátorokat is kipróbálhatunk majd, mint a Buchla Music Easel – mindezt egy helyen, a már jól ismert barátságos környezetben, megfelelő körülmények között. Az expo 3 napja alatt bárki szóba elegyedhet a legnagyobb gyártókkal, akik termékbejelentésekkel és exkluzív demókkal készülnek a show-ra. Mi pedig szintén szórakoztató és interaktív workshopokat fogunk tartani minden nap! És ha mindez nem lenne elég, érdemes megemlíteni azt is, hogy a gyártók saját, egyedileg kialakított moduláris rendszereiket is magukkal hozzák, amiket bárki kipróbálhat a kiállítás mindegyik napján, bármikor.

A kiállítók között az alábbi gyártók és brandek képviselőivel találkozhatnak az ide látogatók: Tiptop Audio (CA), AJH Synth (UK)/ Minimod (mely brandet Allan J. Hall személyesen fogja képviselni), Abstract Data(UK), Birdkids(AT), Mannequins(US), Monome(US), Erica Synths(LV), Roland AIRA(JP), BASTL Instruments (CZ), Doepfer Musikelektronik (DE) és mások!

Látva, hogy ilyen kimerítő és impresszív módon, az Egyesült Államoktól Közép- és Kelet-Európáig ér a meghívott gyártók listája, semmi kétség nem fér ahhoz, hogy érdemes lesz ellátogatni a Budapest Music Expora, ami a látogatók számára idén is ingyenes!

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont – Budapest Dózsa György út 1.
Időpont. 2015. 10. 02-04.
Belépés: Díjtalan

Esemény – https://www.facebook.com/events/1497471597229619/

Analogue Zone – http://www.analoguezone.com
Facebook – https://www.facebook.com/analoguezonehungary
Twitter – https://twitter.com/analoguezone
Youtube – https://www.youtube.com/user/analoguezone

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.